0:00 / 0:00

Omdat jumpen Super* is

in het meest complete
park van belgie

Trampolineparken heb je vandaag in alle maten en kleuren. SuperJump wil zich onderscheiden door zijn zeer compleet en gevarieerd aanbod met sterke focus op kwaliteit, beleving en fun-factor.

jumpen is gezond!

Wetenschappelijk is het ondertussen bewezen : Jumpen is gezond! Volgens NASA is jumpen 68% efficiënter dan joggen of 10 minuten jumpen is even intensief sporten als een half uur hardlopen. Bovendien is het minder blessuregevoelig én het is pure fun.  

Uitgebreide lessen en coole activiteiten!

Wekelijks kan je bij SuperJump terecht voor zowel Workout Fitness (fitness op trampolines) en Freestyle Jumping (Free Running op trampolines). Vraag aan onze kassa voor meer info of stuur ons een mailtje op hello@superjump.be.

gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer dan 13 diverse zones

SuperJump heeft meer dan 13 verschillende zones met elk hun specifieke beleving. We zijn daarmee één van de meest complete en gevarieerde trampolineparken in België. Overtuig jezelf en kom ze allemaal eens uitproberen!

vlot bereikbaar

SuperJump in Geel is makkelijk en vlot bereikbaar. Via de E313 kan je zowel vanuit Antwerpen of Hasselt onze richting uitkomen. Vanaf afrit Geel West (afrit 23 is het nog enkele minuten tot op onze ruime gratis parking. Met het openbaar vervoer neem je best de trein tot Geel station en van daar kan je bus 306, 510, 490 en 491 nemen tot op de Antwerpseweg.

gratis wifi

Omdat we graag in dialoog staan met onze doelgroepen bieden we bij SuperJump gratis WIFI aan. “Spread the message of Jump” denken we dan.

superjump lounge

Van sporten krijg je dorst en dus hebben we bij SuperJump een coole SuperJump lounge waar alle jumpers hun dorst kunnen lessen. Maar ook de minder sportieven onder ons kunnen zich nestelen in onze gezellige lounge bar en genieten van hun sportende vrienden en familie met zicht op de Jump Arena.

7/7 open

Omdat de “jump-microbe” er eentje is die rare sprongen maakt en zich niet laat ophokken, is SuperJump 7 van de 7 dagen open voor jullie. Zo kunnen jullie naar eigen goesting en tijdsbesteding komen jumpen.  Dinsdag en donderdag zijn we op afspraak open voor teambuildings, scholen, verenigingen en andere.

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Veiligheid boven alles

Bij SuperJump hechten we het hoogste belang aan jouw veiligheid. Het hele park voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en we houden bovendien alles strikt in de gaten.

professioneel personeel

We screenen onze medewerkers op verschillende talenten en meerwaarde om jou als bezoekers op alle vlakken de beste ervaring te kunnen bezorgen. Onze medewerkers zijn dan ook stuk voor stuk echte toppers!

SuperJump Geel

SuperJump Geel is alvast het meest gevarieerde en complete Trampolinepark in België. Met maar liefst 12 verschillende areas hebben we voor elk wat wils. Gratis parking en wifi krijg je alvast bovenop. En na het jumpen is het beslist de moeite om nog even te chillen in de SuperJump Lounge.

Contacteer ons

Je hebt een vraag, wil meer informatie of een offerte?
Stuur ons een berichtje!


Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Meer info
volgers

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00

hello@superjump.be

Openingsuren

Laatste sessie 1u voor sluitingsuur*
ma (school) 14u30 - 18u
ma - lessen Freestyle -12j 18u - 19u
ma - lessen Freestyle +12j 19u - 20u
ma - Fitness Workout 20u - 21u
di (school) reserveren
woe (school) 10u30 - 21u
don (school) reserveren
vrij (school) 14u30 - 21u
zaterdag 9u30 - 21u
zondag 9u30 - 20u

11 november open
9u30 - 20u