0:00 / 0:00

Hemelvaart Topdeals!

Early Bird : 19€/2u (10u tot 14u)

Happy Hour : 17€/2u (16u tot 19u)

BOEK HIER

Jumpen is fun en gezond!

Bekijk video

Hemelvaart is een heerlijk lang weekend om in gezinsverband te genieten. En dan verwennen we jullie graag met leuke deals en promoties. Er is onze vaste formule 90 minutes en op vrijdag en zaterdag verwennen we jullie nog steeds met onze Happy Hour en live DJ. En dat aan een heel fijn prijsje. Opgelet tijdens Hemelvaart sluiten we uitzonderlijk al om 19u dus kom op tijd!

Do the SuperJump!

Gaming bij SuperJump : SuperStarGames!

Jumpen én gamen? Speel de coolste en uitdagendste games terwijl je springt op een trampoline. Er is keuze uit verschillende games én bovendien registreer je jouw High Score. Daarna kan je die zelfs delen met vrienden! Probeer onze SuperStarGames zelf ook even uit! #challenge ;-)

meer info

Film jezelf en deel jouw movie met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit en aan de tumbling lane hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Bestel online

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren

Hemelvaart elk dag open vanaf 9u30 tot 19u
***************************** *****************
woe 10u30 - 19u
don 09u30 - 19u
vrij 09u30 - 19u
zat 09u30 - 19u
zon 09u30 - 19u
***************************** *******************
Springen start halfuur na opening
laatste sessie 1u voor sluiting