0:00 / 0:00

Vrijdag en zaterdag om 19u : Happy Hour!

2u springen: 15€! (enkel via online boeking)

Online boeken!

SuperJump steunt MPI Oosterlo tijdens de Warmste Week

Reserveer snel!
Bekijk video

Jumpen voor de Warmste Week 2019 is jouw warmste hart tonen!

SuperJump doet dit jaar ook mee aan de Warmste Week en toont daarmee zijn warme jumpers-hart. Ons goede doel dat we hebben gekozen is het MPI Oosterlo. Regelmatig hebben we MPI Oosterlo bij ons al in het park gehad en dus was het een logische keuze om hun dit jaar te kiezen als goed doel. MPI Oosterlo zet zich dag in dag uit in om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden, helpen en te ondersteunen.Ze gaan samen met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking, een eind op weg in het verhaal van hun leven. Soms is de ondersteuning intensief, soms meer van op afstand, soms kort, soms lange tijd, afhankelijk van wat zij en hun familie MPI vragen. Ze zijn een organisatie met zoveel gezichten en verhalen als er cliënten zijn. Ze staan voor vernieuwing en hechten veel belang aan zelfbepaling en inclusie. Kwaliteit van leven, daar gaan ze voor, samen met een grote groep betrokken medewerkers en vrijwilligers. SuperJump vindt het belangrijk om dergelijke mooie verhalen een extra warm hart toe te dragen en te steunen.

Sinds 8 november gaat er van elk geboekt spring-uur alvast een halve euro opzij voor ons goed doel en dat nog tot 20 december. Daarnaast organiseren we op vrijdag 20 december de "24 uren van SuperJump". 24 uur boordevol fun, activiteiten, coole stuff, DJ's en meer. Je leest het goed : SuperJump zal die dag 24u open zijn! Altijd al eens 's nachts willen gaan jumpen? Het kan! De opbrengst van die dag tellen we grotendeels mee bij het finale bedrag dat we aan ons goed doel schenken.

Maak zelf de coolste movies en deel ze met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Meer info

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren

ma 14u30 - 18u
di op aanvraag
woe 10u30 - 20u
do op aanvraag
vrij 14u30 - 21u
zat 9u30 - 21u
zon 9u30 - 20u
***************************** *******************
laatste sessie 1u voor sluiting
ma (lessen Freestyle) 18u - 21u
woe (FitWorx) 20u