0:00 / 0:00


Weekend Vibes!

Early Bird (10u-14u) : 2u/19€

Jump&Joy (17u-19u) : 90min/16,9€

NightFever (19u-21u) : 90min/16,9€

BOEK HIER

SuperJump Sleepover : uitverkocht!

Bekijk video

Overnachten bij Superjump!

SuperJump organiseert opnieuw een Sleepover! Speciaal voor Bednet en onze bezoekers organiseren we op 10 maart een originele "Sleepover" waarjullie de hele avond kunnen komen jumpen en als kers op de taart mogen blijven slapen in het trampolinepark! Hoe vet is dat? :-) Een echte pyjama-party in een trampolinepark! De volgende ochtend staat er een ontbijtje klaar en kunnen ze de dag goed inspringen op de beats van onze huis-dj. Bovendien krijg je een origineel SuperJump kussen als aandenken mee naar huis!

Helaas is dit event uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe top-events? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Gaming bij SuperJump : SuperStarGames!

Jumpen én gamen? Speel de coolste en uitdagendste games terwijl je springt op een trampoline. Er is keuze uit verschillende games én bovendien registreer je jouw High Score. Daarna kan je die zelfs delen met vrienden! Probeer onze SuperStarGames zelf ook even uit! #challenge ;-)

meer info

Film jezelf en deel jouw movie met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit en aan de tumbling lane hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Bestel online

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren

SuperJump Sleepover 10/3 vanaf 19u
***************************** *****************
ma 14u30 - 18u
din op aanvraag
ma (lessen Freestyle) 18u - 21u
woe 10u30 - 18u
woe (lessen Freestyle) 18u - 21u
don op aanvraag
vrij 14u30 - 21u
zat 09u30 - 21u
zon 09u30 - 18u
***************************** *******************
Springen start halfuur na opening
laatste sessie 1u voor sluiting