0:00 / 0:00

Al eens gedacht aan een supercool verjaardagsfeest bij SuperJump?

Bestel je tickets nu!

Zo-veel te beleven!

SuperJump is het meest complete en gevarieerde trampolinepark van België. Maar liefst 12 verschillende zones met onder meer het hippe en uitdagende Ninja Parcours. Bovendien kan je wekelijks terecht voor zowel Workout Fitness (fitness op trampolines) of onze Freestyle Jumping (Free Running op trampolines). Wie het liever wat meer chill heeft, kan relaxen in onze trendy SuperJump Lounge voor een hapje en een drankje. Nog meegeven dat springsessies steeds op het uur starten en we enkel sokken van SuperJump toe kunnen laten! Op vlak van dresscode geven we nog mee dat je best vermijdt om jeans of riemen te dragen want die hinderen je bij het springen :-)

TIP : Registreer je op onze nieuwsbrief! Voor onze abonnees hebben we regelmatig leuke voordeelacties!

Bekijk video

superjump gaat over beleving, challenges en pure fun!

Trampolinespringen is hip en happening. SuperJump wil meer zijn dan enkel de hype en zorgt voor een mix van beleving, sport en fun. Als je wil komen jumpen en de wachtrij wil vermijden, reserveer dan zeker online! Snel, makkelijk en altijd zeker van een plaatsje! Springsessies starten steeds op het uur en opgelet we laten enkel sokken van SuperJump toe!

Bestel hier je tickets

Onze lessen Workout Fitness en Freestyle Jumping zijn er weer!

Dit najaar kan je weer terecht voor tal van coole activiteiten naast de gewone jump-sessies. Zo is er Workout Fitness (trampoline & fitness in één) en hebben we Freestyle Jumping (freerunning op trampolines) allen op maandagavond! Check it out!

meer info

meer dan 12 diverse zones

SuperJump heeft meer dan 12 verschillende zones met elk hun specifieke beleving. We zijn daarmee één van de meest complete en gevarieerde trampolineparken in België. Overtuig jezelf en kom ze allemaal eens uitproberen!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Meer info
volgers

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00

hello@superjump.be

Openingsuren

Laatste sessie 1u voor sluitingsuur*
ma (school) 14u30 - 18u
ma - lessen Freestyle -12j 18u - 19u
ma - lessen Freestyle +12j 19u - 20u
ma - Fitness Workout 20u - 21u
di (school) reserveren
woe (school) 10u30 - 21u
don (school) reserveren
vrij (school) 14u30 - 21u
zaterdag 9u30 - 21u
zondag 9u30 - 20u

11 november open
9u30 - 20u