0:00 / 0:00

* Zomervakantie : elke dag open! *

woe - zat : HAPPY HOUR (19u - 21u)

Spring 2u aan 15€! (online boeken)

(18€ ad kassa)

Online boeken!

Stien Edlund Meet & Jump was fantastisch!

Bekijk video

Stien Edlund kwam langs op woensdag 26 juni bij Superjump!

Wat een topdagje was de Meet & Jump van Stien Edlund afgelopen woensdag 26 juni. SuperJump stroomde vol fans van de TikTok-ster en iedereen kon vrolijk op de foto tussen het jumpen door. DJ Brive legde de juiste beats onder een echte feestnamiddag. Wil jij ook op de hoogte blijven al onze events en happenings? Schrijf je snel in voor onze newsletter.

Maak zelf de coolste movies en deel ze met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Meer info

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren Zomer

zon - din 10u30 - 18u
woe - zat 10u30 - 21u
woe - zat (happy hour!) 19u - 21u
Laatste sessie 1u vr sluitingsuur