0:00 / 0:00

De hele zomer alle dagen open!

PROMO : Boek 2u springen en betaal 20€!

HappyHour vrij en zat : 18€/2u + live DJ!

BESTEL HIER

We zijn weer open!

Bekijk video

We zijn er weer voor jullie!


Yes! We zijn weer open en dat is goed nieuws! Dat betekent dat jullie opnieuw kunnen komen springen zoals voorheen. Alles uiteraard volgens de nog steeds strikte veiligheidsnormen wat betreft covid19-regels. Maar het goede nieuws is dat we weer open zijn op onze gekende dagen én dat we ook onze Happy Hour weer lanceren mét live DJ on top. Boek dus snel die springbeurt en dan zien we elkaar snel terug! Do the SuperJump!


NIEUW : SuperStarGames! (gaming + jumpen)

Helemaal nieuw en uniek bij Superjump : de SuperStarGames! Speel de coolste en uitdagendste games terwijl je springt op een trampoline. Er is keuze uit verschillende games én bovendien registreer je jouw High Score. Daarna kan je die zelfs delen met vrienden! Probeer onze SuperStarGames zelf ook even uit! #challenge ;-)

meer info

Film jezelf en deel jouw movie met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit en aan de tumbling lane hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Bestel online

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren

***************************** *****************
ma 10u30 - 18u
din 10u30 - 18u
woe 10u30 - 18u
don 10u30 - 21u
vrij 10u30 - 21u
zat 10u30 - 21u
zon 10u30 - 18u
***************************** *******************
laatste sessie 1u voor sluiting
Happy hour vrij/zat 19u - 21u