0:00 / 0:00

Alle dagen open behalve dinsdag op aanvraag!

Ontdek ons park

Ontdek al onze specials!

Maandagavond is er onze workout, donderdag zijn er freejump lessons van onze JumpMasters, vrijdagavond is er onze discodump en zondag is er in de ochtend MiniJump! Wil je steeds op de hoogte blijven van al onze nieuws en promoties? Schijf je dan snel in voor onze e-letter onderaan deze pagina!

Bekijk video

superjump gaat over beleving, challenges en pure fun!

Trampolinespringen is hip en happening. SuperJump wil meer zijn dan enkel de hype en zorgt voor een mix van beleving, sport en fun. Als je wil komen jumpen en de wachtrij wil vermijden, reserveer dan zeker online! Snel, makkelijk en altijd zeker van een plaatsje! Springsessies starten steeds op het uur en opgelet we laten enkel sokken van SuperJump toe!

Bestel hier je tickets

meer dan 12 diverse zones

SuperJump heeft meer dan 12 verschillende zones met elk hun specifieke beleving. We zijn daarmee één van de meest complete en gevarieerde trampolineparken in België. Overtuig jezelf en kom ze allemaal eens uitproberen!

meer info

Workout * FReerunning * MINIJUMP*

De komende weken kan je weer terecht voor tal van coole activiteiten naast de gewone jump-sessies. Zo is er Workout (trampoline & fitness in één) op maandagen, hebben we Freestyle Running (freerunning op trampolines) op donderdagen en is er MiniJump op zondag (springen voor de -6 jarigen / 10€ voor 1 kind + ouder). Voor elk wat wils dus! Check it out!

TIP! : Vul vooraf het aansprakelijkheidsformulier al in dan moet je minder lang aanschuiven. Je kan dat onderaan onze website vinden.

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Meer info
volgers

Contact

SuperJump Geel
Antwerpseweg 69
2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00

hello@superjump.be

Openingsuren

Vakanties (alle dagen open) 9u30 - 21u
Feestdagen 9u30 - 21u
ma (school) 14u30 - 20u
di (school) op aanvraag
woe (school) 10u30 - 20u
don (school) 15u30 - 19u
vrij (school) 14u30 - 22u
zat (school) 9u30 - 21u
zon (school) 9u30 - 20u
Laatste sessie 1u voor sluitingsuur*