0:00 / 0:00

Early Bird Promo (10u - 14u) : 19€/2u

90 min. voor 60 min. (allday) : 14,9€

Happy Hour + live DJ (vrij&zat) : 14,9€/2u

BOEK HIER

September jumptime!

Bekijk video

De herfst loert om de hoek en dan trekken we meer naar binnen. Spring dus zeker eens binnen en geniet van onze herfstpromos! Van 10u tot 14u is er onze Early Bird promo (19€ voor 2u) gedurende de hele dag geniet je van onze 90 minuten voor 60 minuten deal én op vrijdag en zaterdag leggen onze huis-DJ's de vetste beats voor jullie tijdens de Happy Hour! En dat kan al voor de fijne prijs van 14,5€ voor 2u jumpfun. Be there ;-)

Party news! : Binnenkort vieren we 5 jaar SuperJump! We gaan van 13 tot 16 oktober helemaal uit ons dak met elke dag heel veel leuks te beleven. Hou onze kanalen in de gaten want we vertellen heel snel wat er op het programma staat! Bovendien zijn er coole prijzen te winnen. Stay tuned!!!
Do the SuperJump!

Gaming bij SuperJump : SuperStarGames!

Jumpen én gamen? Speel de coolste en uitdagendste games terwijl je springt op een trampoline. Er is keuze uit verschillende games én bovendien registreer je jouw High Score. Daarna kan je die zelfs delen met vrienden! Probeer onze SuperStarGames zelf ook even uit! #challenge ;-)

meer info

Film jezelf en deel jouw movie met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit en aan de tumbling lane hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Bestel online

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren

***************************** *****************
ma 14u30 - 18u
ma (lessen Freestyle) 18u - 21u
di op aanvraag
woe 10u30 - 18u
woe (lessen Freestyle) 18u - 21u
don op aanvraag
vrij 14u30 - 21u
zat 09u30 - 21u
zon 09u30 - 18u
***************************** *******************
Springen start halfuur na opening
laatste sessie 1u voor sluiting