0:00 / 0:00


Dolle Donderdag : 10€/u

Early Bird (10u - 14u) : 19€/2u

Happy Hour (vanaf 18u) : 16€/2u

90min voor prijs van 60min : 14,9€/1,5u

birthday party 90 min + 30 min gratis!

Boek hier!

Daar is de lente!

Bekijk video

Onze lentedeals!

Nog de hele maand februari hebben we onze Early Bird van 10u tot 14u (19€/2u). De weekends is er onze Happy Hour! (18€/2u) van 18u tot 21u. Tijdens de Happy Hour draaien onze huisDJs de vetste vibes om op te jumpen! Feestje gepland boek dan onze all time favorite : Belgian Party 90 minuten + 30 minuten gratis on top! Je kan ook eens kijken in het aanbod van The House of Fun om je feestje een extra fun-factor te geven.

Are you ready? Let's go!

Team SuperJump


Gaming bij SuperJump : SuperStarGames!

Jumpen én gamen? Speel de coolste en uitdagendste games terwijl je springt op een trampoline. Er is keuze uit verschillende games én bovendien registreer je jouw High Score. Daarna kan je die zelfs delen met vrienden! Probeer onze SuperStarGames zelf ook even uit! #challenge ;-)

meer info

Film jezelf en deel jouw movie met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit en aan de tumbling lane hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Bestel online

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren

Woensdag tot zondag Open!
***************************** *****************
ma op aanvraag
din op aanvraag
woe 12u - 20u
don 16u - 20u
vrij 16u - 21u
zat 09u30 - 21u
zon 09u30 - 18u
***************************** *******************
Springen start halfuur na opening
laatste sessie 1u voor sluiting