0:00 / 0:00

Summer of SuperJump starts now!

boek 1u en betaal je 2de aan halve prijs!

Ontdek al onze summerdeals hieronder.

Reserveer hier!

Summer Of SuperJump starts now!

Bekijk video

Ontdek hier al onze newbies voor de zomer van 2020!


Elke dag open, elke dag fun!

Tijdens de zomermaanden juli en augustus zijn we er ELKE dag voor jullie. Ons park is open van maandag tot zondag. Reserveren is aangewezen, zo ben je altijd zeker van je plaats.
Zondag, maandag, dinsdag, woensdag : 10u30 - 18u
Donderdag, vrijdag, zaterdag : 10u30 - 21u


Happy Hour en onze DJ’s zijn terug! Yihaaaa!

Goed nieuws want ook ons Happy Hour is terug! Op donderdag, vrijdag en zaterdag kan iedereen weer genieten van onze geweldige Happy Hour-formule! Dat is 2u springen voor slechts 18 euro als je online boekt! (aan onze kassa 20 euro). Op vrijdag en zaterdag hebben we bovendien weer onze huis-DJ’s achter de DJ-booth staan dus is er extra sfeer verzekerd!


Speciale Zomeractie : Tweede uur aan halve prijs!

Kom je overdag springen dan doe je extra voordeel als je meteen een tweede uur bijboekt. Het tweede uur geven we jou aan halve prijs! 2u springen dus voor slechts 19,75 euro da’s pas pure fun! Boek nu jouw voordeel.


Maud Van der Vorst, de nieuwe ambassadrice voor SuperJump!

Misschien had je het al gelezen in de pers of op onze kanalen maar we hebben niemand minder dan Maud Van der Vorst als gloednieuwe ambassadrice voor ons park! Wij zijn er bijzonder trots op, Maud heeft er veel zin in en we plannen doorheen de komende maanden allerlei leuke acties en eventjes met haar! Stay tuned!

Lessen zijn terug vanaf 7 september!

Eindelijk kunnen we jullie ook weer de coolste en gekste trix en jumps aanleren tijdens onze Freestyle Class. Vanaf 7 september starten onze lessen opnieuw op. We hebben nog een aantal plaatsen vrij maar snel zijn is de boodschap omdat deze lessen steeds snel vollopen. Inschrijven kan via mail naar hello@superjump.be met vermelding “freestyle class”.


Op zoek naar een leuk feestje deze zomer?

Ook wat betreft de feestjes is er goed nieuws! Volledig volgens de regels en met aandacht voor ruimte en veiligheid kan je jouw summerparty voor de kids bij SuperJump houden. Bij goed weer kan dat zelfs op ons 100m2 groot zomerterras buiten! Meer info? Bel ons even op of stel je vraag via mail en we helpen je graag verder met de perfecte Summerparty bij SuperJump.

NIEUW : SuperStarGames! (gaming + jumpen)

Helemaal nieuw en uniek bij Superjump : de SuperStarGames! Speel de coolste en uitdagendste games terwijl je springt op een trampoline. Er is keuze uit verschillende games én bovendien registreer je jouw High Score. Daarna kan je die zelfs delen met vrienden! Probeer onze SuperStarGames zelf ook even uit! #challenge ;-)

meer info

Film jezelf en deel jouw movie met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit en aan de tumbling lane hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Bestel online

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren

ma 10u30 - 18u
di 10u30 - 18u
woe 10u30 - 18u
do 10u30 - 21u
vrij 10u30 - 21u
zat 10u30 - 21u
zon 10u30 - 18u
***************************** *******************
laatste sessie 1u voor sluiting
din 21 juli open!
zat 15 augustus open!