0:00 / 0:00

Wij zijn gesloten nav de corona-crisis.

Volg onze kanalen voor updates of doe mee aan onze Challenge!

Voor meer info scroll naar beneden

The SuperJump Challenge!

x
Bekijk video

De overheid heeft de maatregelen rond de corona-crisis alvast verlengd tot minstens einde van de Paasvakantie. We houden jullie op de hoogte zodra we weer open mogen. Intussen hebben we echter een bijzonder leuke Challenge lopen die al onze fans van thuis uit kunnen doen. Bovendien belonen we de leukste met een duoticket bij SuperJump!

Wat moet je doen?

Maak gewoon een coole, grappige, creatieve, opvallende foto of video waarin je "jumpt". Bezorg deze aan ons door ons te taggen of door te sturen via Facebook, Instagram of TikTok en wij belonen de 20 leuksten met dat duoticket. De wedstrijd loopt tot en met 19 april 2020.

Geldigheid

Het duoticket omvat 1u gratis springen voor 2 personen incl. sokken en is geldig vanaf de heropening na de corona-crisis tot het einde van de zomervakantie 2020. Max 1 winnaar per gezin. Niet omruilbaar voor cash.

NIEUW : SuperStarGames! (gaming + jumpen)

Helemaal nieuw en uniek bij Superjump : de SuperStarGames! Speel de coolste en uitdagendste games terwijl je springt op een trampoline. Er is keuze uit verschillende games én bovendien registreer je jouw High Score. Daarna kan je die zelfs delen met vrienden! Probeer onze SuperStarGames zelf ook even uit! #challenge ;-)

meer info

Film jezelf en deel jouw movie met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit en aan de tumbling lane hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Bestel online

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren

tot 8 juni gesloten gesloten