0:00 / 0:00


Paasvakantie alle dagen open vanaf 9u30!

NEW! JUMP+ARCADE GAMES : 14,9€/1,5u

Early Bird (10u-14u) : 19€/2u

Happy Hour(18u-21u) : 18€/2u

Boek hier!

Daar is de lente!

Bekijk video

Paasvakantie!

Vanaf nu gaan we in Paasvakantiemodus! Dat wil zeggen dat we alle dagen open zijn tot het einde van de Paasvakantie. Ook op Pasen zelf en op Paasmaandag. Vanaf het Paasweekend starten onze topdeals voor de Paasvakantie met de gekende Early Bird (19€/2u) en onze Happy Hour (18€/2u). Van woensdag tot zondag trakteren onze DJs iedereen op de coolste beats en vibes van 19u tot 21u. En als absoluut nieuwe topper lanceren we onze Jump&Arcade! Best of both wordls want je kan zowel springen bij SuperJump alsook een halfuurtje Arcade Gamen bij The House of Fun! Nieuw in onze bar en lounge : de bunner van BABU! Heerlijk smullen want bij elke bunner krijg je een portie frietjes GARTIS on top! Ow Yeah!

Are you ready? Let's go!

Team SuperJump


Gaming bij SuperJump : SuperStarGames!

Jumpen én gamen? Speel de coolste en uitdagendste games terwijl je springt op een trampoline. Er is keuze uit verschillende games én bovendien registreer je jouw High Score. Daarna kan je die zelfs delen met vrienden! Probeer onze SuperStarGames zelf ook even uit! #challenge ;-)

meer info

Film jezelf en deel jouw movie met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit en aan de tumbling lane hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Bestel online

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren

Paasvakantie Alle dagen open!
***************************** *****************
Paasvakantie 09u30 - 21u
***************************** *******************
Springen start halfuur na opening
laatste sessie 1u voor sluiting