0:00 / 0:00


Decemberdeals!

Superdeal 23€/3u springen

Early Bird 19€/2u springen

90-4-60 14,5€/1,5u springen

TIP : onze cadeaubon!

Boek hier!

December winterdeals!

Bekijk video

December is het lekker warm bij SuperJump!

De koudere maanden zijn gestart en dan maken we het warm en gezellig bij SuperJump. Bovendien hebben we dan ook enkele hot deals! In de voormiddag is er onze Early Bird en de laatste 3u is er onze Superdeal. Wie gewoon niet kan kiezen, kan gaan voor onze 90-4-60 deal :-)

Heb je trouwens al gezien dat we deze vakantie een nieuw verhaal gestart zijn met The House of Fun? Puur fun en entertainment waar we met SuperJump deel gaan van uitmaken. We openen stap per stap dus hou de socials in de gaten of start de kanalen te volgen van The House Of Fun!

See You all,

Team SuperJump


Gaming bij SuperJump : SuperStarGames!

Jumpen én gamen? Speel de coolste en uitdagendste games terwijl je springt op een trampoline. Er is keuze uit verschillende games én bovendien registreer je jouw High Score. Daarna kan je die zelfs delen met vrienden! Probeer onze SuperStarGames zelf ook even uit! #challenge ;-)

meer info

Film jezelf en deel jouw movie met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit en aan de tumbling lane hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Bestel online

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren

Woensdag tot zondag Open!
***************************** *****************
ma op aanvraag
din op aanvraag
woe 12u - 20u
don 16u - 20u
vrij 16u - 21u
zat 09u30 - 21u
zon 09u30 - 18u
***************************** *******************
Springen start halfuur na opening
laatste sessie 1u voor sluiting