0:00 / 0:00

Juli en augustus zijn we elke dag open

van 11u tot 21u

ons hele park is air-conditioned met heerlijk frisse temperaturen!

Ontdek ons park

Zo-veel te beleven!

SuperJump is het meest complete en gevarieerde trampolinepark van België. Maar liefst 12 verschillende zones met onder meer het hippe en uitdagende Ninja Parcours. Bovendien kan je wekelijks terecht voor zowel Workout Class (fitness op trampolines), Free Jumping (Free Running op trampolines) en MiniJump (jumpen voor onze kleinsten tot 6j). Wie het liever wat meer chill heeft, kan relaxen in onze trendy SuperJump Lounge voor een hapje en een drankje. Nog meegeven dat springsessies steeds op het uur starten en we enkel sokken van SuperJump toe kunnen laten! Op vlak van dresscode geven we nog mee dat je best vermijdt om jeans of riemen te dragen want die hinderen je bij het springen :-)

TIP : Registreer je op onze nieuwsbrief! Voor onze abonnees hebben we regelmatig leuke voordeelacties!

Bekijk video

superjump gaat over beleving, challenges en pure fun!

Trampolinespringen is hip en happening. SuperJump wil meer zijn dan enkel de hype en zorgt voor een mix van beleving, sport en fun. Als je wil komen jumpen en de wachtrij wil vermijden, reserveer dan zeker online! Snel, makkelijk en altijd zeker van een plaatsje! Springsessies starten steeds op het uur en opgelet we laten enkel sokken van SuperJump toe!

Bestel hier je tickets

meer dan 12 diverse zones

SuperJump heeft meer dan 12 verschillende zones met elk hun specifieke beleving. We zijn daarmee één van de meest complete en gevarieerde trampolineparken in België. Overtuig jezelf en kom ze allemaal eens uitproberen!

meer info

Workout * FReerunning * MINIJUMP*

De komende weken kan je weer terecht voor tal van coole activiteiten naast de gewone jump-sessies. Zo is er Workout (trampoline & fitness in één) op maandagen, hebben we Freestyle Running (freerunning op trampolines) op donderdagen en is er MiniJump op zondag (springen voor de -6 jarigen / 10€ voor 1 kind + ouder). Voor elk wat wils dus! Check it out!

TIP! : Vul vooraf het aansprakelijkheidsformulier al in dan moet je minder lang aanschuiven. Je kan dat onderaan onze website vinden.

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Meer info
volgers

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00

hello@superjump.be

Openingsuren

Grote Vakantie (alle dagen open!) 10u30 - 21u
Laatste sessie 1u voor sluitingsuur*