0:00 / 0:00

Vrijdag + zaterdag : happy hour 19u - 21u : 18€/2u

BESTEL HIER

Fun bij SuperJump!

Bekijk video

200% beleving, fun én vooral safety!

SuperJump werkt volgens alle geldende Covid-rules en zorgt voor een veilige omgeving met voldoende ruimte, plaats, afstand én heeft een professioneel ventilatiesysteem. Ook hebben we CO2-meters die constant de luchtkwaliteit checkt. Bovendien is er mondmaskerplicht. Dat betekent bij binnenkomen, verplaatsen in alle gemeenschappelijke ruimtes is een mondmasker verplicht. Bij het zitten in de horeca en bij springen niet.

Als ultieme nieuwigheid lanceren we onze 90 minuten jumpen! WIl je dus starten op het halfuur dan kan dat vanaf nu. Je kan dus nog flexibeler binnenspringen zeg maar!

Tot jumps!

Team SuperJump


NIEUW : SuperStarGames! (gaming + jumpen)

Helemaal nieuw en uniek bij Superjump : de SuperStarGames! Speel de coolste en uitdagendste games terwijl je springt op een trampoline. Er is keuze uit verschillende games én bovendien registreer je jouw High Score. Daarna kan je die zelfs delen met vrienden! Probeer onze SuperStarGames zelf ook even uit! #challenge ;-)

meer info

Film jezelf en deel jouw movie met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit en aan de tumbling lane hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Bestel online

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren

***************************** *****************
ma 14u30 - 18u
di op aanvraag
woe 10u30 - 20u
do op aanvraag
vrij 14u30 - 21u
zat 09u30 - 21u
zon 09u30 - 20u
GEEN CST wel mondmaskerplicht
***************************** *******************
Springen start halfuur na opening
laatste sessie 1u voor sluiting
Happy hour vrij/zat 19u - 21u
ma (lessen Freestyle) 18u - 21u