0:00 / 0:00

goed nieuws! wij blijven open!

Happy Hour op vrijdag en zaterdag!

19u tot 21u : 18€/2u springen + DJ

Reserveer hier!

Herfst bij SuperJump

Bekijk video

Ontdek hier onze maatregelen omtrent de nieuwe regels!


> Wij blijven open volgens ons normaal uurschema.

> Wij blijven open tijdens de herfstvakantie, elke dag!

> Online reserveren is een must om zeker te zijn van je plaatsje! Heb je op jouw ideale uur geen plaats check dan zeker de andere uren!

> De capaciteit zal geheel volgens de overheidsregels beperkt worden.

> Zo garanderen we ieders veiligheid én is het aangenaam springen.

> Onze bar is gesloten maar als bezoekende ouder mag je met jouw bubbel aan een van onze “anderhalve meter-tafels” wachten. Wij voorzien free Wifi en een gezellige en veilige plaats om te zitten. In onze automaten kan je terecht voor een lekkere frisdrank.

> Verder blijven we inzetten op alle geldende maatregelen : handen ontsmetten (zuilen met dispenser doorheen het park), mondmaskers bij al ons personeel, afstand houden en extra algemene waakzaamheid.

> Helaas zullen feestjes even niet mogelijk zijn. Reeds geboekte feestjes zullen persoonlijk verwittigd worden. Zodra feestjes boeken opnieuw mogelijk is, communiceren we daarover.


NIEUW : SuperStarGames! (gaming + jumpen)

Helemaal nieuw en uniek bij Superjump : de SuperStarGames! Speel de coolste en uitdagendste games terwijl je springt op een trampoline. Er is keuze uit verschillende games én bovendien registreer je jouw High Score. Daarna kan je die zelfs delen met vrienden! Probeer onze SuperStarGames zelf ook even uit! #challenge ;-)

meer info

Film jezelf en deel jouw movie met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit en aan de tumbling lane hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Bestel online

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren

ma 14u30 - 18u
di op aanvraag
woe 10u30 - 21u
do op aanvraag
vrij 14u30 - 21u
zat 09u30 - 21u
zon 09u30 - 20u
***************************** *******************
laatste sessie 1u voor sluiting
Happy hour vrij/zat 19u - 21u
ma (lessen Freestyle) 18u - 21u