0:00 / 0:00

27/6 - 1/7 : School's Out Promo!

2u jumpen: 15€/2u (all day)

vrijdag 1 juli : school's out party (vanaf 17u)

zaterdag 2 juli : TrampolineTrixContest 22

BOEK HIER

SummerFest! De zomer van SuperJump!

Bekijk video

Deze zomer wordt de gekste uit ons 5-jarig bestaan!

We eindigen het schooljaar met onze School's Out week met een waanzinnig tarief van 15€ voor 2u jumpen! Enkel van 27 juni tot 1 juli. Feel the vibe...

Op zaterdag 2 juli gaan we voor de tweede editie van onze TrampolineTrixContest waar we in alle leeftijdscategorieën battelen voor de strafste jump-champs! Doe jij mee? [get inspired here!] Inschrijven via freestyle@superjump.be

In juli en augustus hebben we onze dagelijkse promos met de Early Bird (19€/2u) van 10u tot 14u en onze Happy Hour vanaf 16u (17€/2u)

De hele zomervakantie hebben we ook een coole spaaractie lopen waar je door te komen jumpen spaart voor één van onze hippe SuperJump gadgets.

Boek je een feestje in juli, augustus of september? Dan maak je kans om dat feestje gewoon terug te winnen! Omdat we 5 jaar bestaan ;-)

Van 25 juli tot 29 juli houden we ons SummerCamp! Fun, initiaties en lessen voor de kids. Inschrijven kan nog steeds! Meer info in deze video of mailen naar groepen@superjump.be

In augustus vinden onze allereerste SuperJumpGames plaats. Te gekke parcours, estafettes en challenges voor jou en je team. Schrijf je in om met de trofee naar huis te gaan. Inschrijven via groepen@superjump.be

Zeg nu zelf... dit wordt een zweterige zomer ;-)
Do the SuperJump!

Gaming bij SuperJump : SuperStarGames!

Jumpen én gamen? Speel de coolste en uitdagendste games terwijl je springt op een trampoline. Er is keuze uit verschillende games én bovendien registreer je jouw High Score. Daarna kan je die zelfs delen met vrienden! Probeer onze SuperStarGames zelf ook even uit! #challenge ;-)

meer info

Film jezelf en deel jouw movie met je vrienden!

SuperJump heeft er een bijzonder coole attractie bij namelijk de Gymeyes camera-setup. Rond onze foampit en aan de tumbling lane hebben we een set camera's opgesteld die al jouw stunts, tricks, sprongen en salto's registreren. Daarna kan je deze in een coole movie delen op jouw social media channels om aan je vrienden je skills te tonen! How cool is that?! Ontdek het zelf en verbaas ons met jouw filmpje!

meer info

Gratis en makkelijk parkeren

Omdat we bij SuperJump willen dat jullie zonder stress kunnen komen jumpen, hebben we ruime parkeergelegenheid voorzien die bovendien GRATIS is! Dat maakt dat er na het sporten ook nog gezellig kan bijgebabbeld worden over wie nu de snelste was op het Ninja Parcours.

meer info

0

m² jumpfun

0

diverse zones

0

vaste medewerkers

0

% fun

Met ons gezin testen we graag de nieuwste trends uit. Trampolineparken is er daar eentje van. En het meest verrassende park staat voor ons echt wel in Geel.

Familie Hooydonckx - Nijlen

Het ideale geschenk:

De SuperJump cadeaubon

Bestel online

Contact

SuperJump Geel Antwerpseweg 69 2440 Geel- België

Tel: 014/39 17 00
hello@superjump.be

Openingsuren

***************************** *****************
ma 10u30 - 18u
di 10u30 - 18u
woe 10u30 - 18u
don 10u30 - 18u
vrij 10u30 - 21u
zat 10u30 - 21u
zon 10u30 - 18u
***************************** *******************
Springen start halfuur na opening
laatste sessie 1u voor sluiting